Login

Register

Login

Registreer

Op dit moment staat de media er weer vol van. Vrouwen die lastiggevallen worden of zelfs worden aangerand. Het lijkt wel of het steeds vaker voor komt. Om vrouwen te helpen weerbaarder te worden starten we binnenkort met een cursus zelfverdediging voor vrouwen. De training helpt je om op een heldere manier voor jezelf op te komen en duidelijk je grenzen aan te geven. Samen werken we aan het vergroten van je zelfvertrouwen, uitstraling, houding en leren we je een aantal technieken om uit een lastige situatie te komen. De training bestaat uit een mentaal en fysiek deel die samen je weerbaarheid verhogen. Je voelt meer zelfvertrouwen en durft duidelijker voor jezelf op te komen.

wat ga je allemaal doen?

Iedere week werken we actief aan het versterken van je lichaam en de fysieke weerbaarheid, maar ook leer je duidelijk je grenzen aan te geven. Je leert voor jezelf op te komen en je eigen weg te gaan. We leren je ook naar je gevoel te luisteren zodat je een vervelende of gevaarlijke situatie misschien al wat eerder kunt herkennen. Duidelijke grenzen stellen, nee durven zeggen en de juiste lichaamshouding daarbij gebruiken zijn ook belangrijk in het hele proces.  Daarnaast gaan we aan de slag met technieken die je kunnen helpen jezelf te bevrijden wanneer je tegen je zin word vastgepakt en we leren je effectief te trappen en te stoten.

Aan het einde van de cursus ben je in staat om
  • duidelijk je grenzen aan te geven
  • zelfvertrouwen uit te stralen
  • voor jezelf op te komen
  • op jezelf te vertrouwen
  • een stevige houding aan te nemen en weet je je stem goed te gebruiken
  • jezelf beter te verdedigen en ben je fysiek sterker
  • op een goede en respectvolle manier voor jezelf op te komen
De trainer

De trainer, Dennis Molendijk, is naast trainer weerbaarheid ook karateleraar bij Isshoni Karate. En de trainingen zijn dan ook gebaseerd op bewezen technieken uit de vechtsport en de diverse opleidingen die hij heeft gevolgd op het gebied van weerbaarheid. Zo is hij onder andere gecertificeerd weerbaarheidstrainer volgens de methode Rots & Water en heeft hij daar ook de specialisatie opleiding ‘weerbaarheid voor meiden en vrouwen’ gevolgd. Als oud marinier weet hij als geen ander dat weerbaarheid begint bij het fysiek sterker worden, maar dat je meer kunt bereiken als je ook mentaal stevig in je schoenen staat.

Praktische info

De cursus bestaat uit 8 wekelijkse trainingen van een uur (In vakanties kan het voorkomen dat de training doorschuift naar een volgende week). De tijden zijn nog nader te bepalen maar zijn waarschijnlijk op woensdagmiddag. We geven deze cursus waarschijnlijk in het LACO sportcentrum, Lange Blokweg 27A in Zierikzee. Indien er hier geen ruimte is dan wijken we uit naar een andere locatie in Zierikzee. De kosten voor deze cursus zijn € 150,00 incl. BTW. Hiervoor ontvang je van ons een factuur die je voor aanvang kunt betalen. De training gaat altijd door bij minimaal 8 deelnemers of meer. Aanvang van de cursus is 9 mei 2018. Inschrijven kan door het invullen van het formulier onder aan dit bericht.

Inschrijven weerbaarheid en zelfverdediging voor vrouwen

 

Verificatie

 

Isshoni Karate gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.