Login

Register

Login

Registreer

Naar de webshop Telefonisch contact
0111-820000

Onze Sponsors

Sponsors zijn onmisbaar voor sportclubs. Bijna geen enkele club kan zonder Sponsors. Vaak zijn de kosten om een club draaiende te houden hoog en moeten deze terugverdiend worden met relatief lage bedragen zoals abonnementskosten. Maar met alleen deze inkomsten blijft er vaak weinig ruimte voor het organiseren van evenementen, of het deelnemen aan wedstrijden met een team. Of denk bijvoorbeeld aan het binnenhalen van een trainer of wedstrijdsporter die een speciale les komt geven. Allemaal zaken die extra geld kosten, maar die het sporten extra leuk maken voor de leden. Juist daarom zijn sponsors zo belangrijk. En met enorme trots mogen we na een zoektocht onze sponsors aan jullie voorstellen. Deze bedrijven hebben toegezegd dat ze ISSHONI Karate zullen gaan sponsoren. En het zijn allen bedrijven die gevestigd zijn op Schouwen-Duiveland. Met de hulp van deze sponsors kunnen we bijvoorbeeld wedstrijd materialen, zoals teamkleding en bescherming goedkoper aanbieden en kunnen we in de toekomst misschien zelfs een eigen toernooi of seminar organiseren. En we willen dan ook graag van deze gelegenheid gebruikmaken om onze sponsors aan jullie voor te stellen. Natuurlijk gaan we de sponsors nog extra onder de aandacht brengen via onze social media kanalen, op banners en op vele andere manieren.  We zijn er in ieder geval zeker van dat we met behulp van onze sponsors, ISSHONI Karate op een nog hoger niveau kunnen tillen.

 

%name Onze Sponsors

 

Yami BV is gespecialiseerd in het opleveren van turnkey technische installaties. Door jarenlange ervaring zijn wij ook uitstekend in staat om u te ontzorgen met technische ondersteuning bij de meest uiteenlopende projecten op het gebied van met name elektrische installaties in de industrie, offshore en infra. Op http://www.yami-bv.nl/ kun je meer informatie lezen over deze nieuwe sponsor.

CCA Yachtcleaners BV479D28AF 5770 4B1E 9001 87F1534F850B e1634906001272 Onze Sponsors uit Bruinisse. CCA is sinds 1 juni 1995 gevestigd in Bruinisse,  gelegen aan het Grevelingenmeer en de Oosterschelde. En het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het cosmetisch onderhoud aan (luxe) zeil- en motorjachten. Sinds 2009 is het bedrijf ook het adres voor allround winterstalling in onze verwarmde hallen,  gelegen aan de Industrieweg 12 te Bruinisse. CCA biedt u naast stalling een totaal aanbod van onderhoud, reparatie en service verlenende werkzaamheden. Vanuit Bruinisse werken de mensen van CCA op iedere gewenste locatie in Nederland en Europa.

 

 

Schermafbeelding 2018 08 16 om 16.19.28 Onze Sponsors

Zorgruim uit Scharendijke is gespecialiseerd in het ontruimen van woningen en winkelpanden en het weer opknappen voor verdere verhuur van deze panden. Zorgruim levert betaalbaar diensten met betrouwbare professionals in woningontruiming en kleine verhuizingen. Ook kan Zorgruim zorgdragen voor tijdelijke opslag van bijvoorbeeld meubels en inventaris. “Het leven is wat je gebeurt, terwijl je andere plannen maakt.” Zorgruim helpt bij wat u ook overkomt, zodat u andere plannen kunt blijven maken.

 

 

laco logo Onze SponsorsLACO Zierikzee is het middelpunt voor sportend Schouwen-Duiveland. Met de prachtige accomodaties, zoals een enorme turnhal, zwembaden, sportzalen en groepsles ruimtes naast een compleet fitnesscentrum, kun je voor heel veel sporten terecht bij LACO. En ook onze dojo bevind zich in dit prachtige complex. Het team van sportieve medewerkers zorgt voor een welkom gevoel en geeft professionele ondersteuning bij het sporten en er is ruimte voor jong en oud.

 

 

 

%name Onze SponsorsWe mogen ook Ravvi Webdesign aan u voorstellen. Ravvi is een nieuw verfrissend webdesign bedrijf uit Ellemeet. Ravvi ontwerpt, maakt en host websites voor bedrijven! Ravvi onderscheid zich door eenvoudig te beheren websites voor een kleine prijs. Hosting, domeinnaam registratie, back-ups, email accounts kunnen ook allemaal door Ravvi Webdesign geregeld worden. Ravvi, heeft de website van ISSHONI Karate gemaakt. En heeft deze inclusief beheer en onderhoud volledig gesponsord.

 

 

Schermafbeelding 2018 08 16 om 14.44.51 Onze Sponsors

Zeelandia uit Zierikzee is wereldwijd een bekende naam. De Koninklijke Zeelandia Groep is een groeiend Nederlands familiebedrijf met 100% focus op ingrediënten en inspiratie voor de bakkerij. Al meer dan 100 jaar staat Zeelandia bekend als een betrouwbare hofleverancier van kwaliteitsproducten. Zeelandia is gespecialiseerd in het ontwikkelen, produceren, verkopen en distribueren van bakkerij-ingrediënten, zowel voor brood als banket.

 

 

%name Onze Sponsors

PHONEX Communicatie BV is gespecialiseerd in de levering van communicatie oplossingen zoals, VoIP telefonie, internet, Wifi, netwerken en mobiele communicatie en alles wat er daarbij nodig is om deze systemen goed te laten werken. Natuurlijk geven ze ook support op systemen die ze leveren zodat de klant altijd beschikt over betrouwbare systemen. Meer informatie kun je vinden op de website www.phonex.nl .

Sponsoring is niet alleen weggelegd voor bedrijven en instellingen. Ook particulieren kunnen ons sponsoren in de vorm van een donatie.  Een donatie kun je eenvoudig doen via onze donatie link. Uiteraard zijn ook andere bedrijven van harte welkom om ons te sponsoren.

 

Isshoni Karate gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.