Login

Register

Login

Registreer

Naar de webshop Telefonisch contact
0111-820000

Algemene Voorwaarden

Schermafbeelding 2018 05 14 om 11.23.41 Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 14 mei 2018

Deze voorwaarden zijn van toepassingen op alle activiteiten georganiseerd door ISSHONI Karate of ISSHONI Trainingen verder te noemen ISSHONI.

Artikel 1. Aansprakelijkheid

 1. Deelname aan activiteiten van ISSHONI geschiedt geheel op eigen risico van de deelnemer. ISSHONI kan door de deelnemer derhalve niet aansprakelijk gesteld worden door schade voortvloeiend uit een ongeval, letsel of anderszins, van welke aard dan ook, ten gevolge van deelname aan de activiteiten.
 2. ISSHONI is niet aansprakelijk voor vermissing van kleding of andere voorwerpen van de deelnemers die zijn achtergelaten in of in de nabijheid van de trainingsruimte.
 3. De deelnemer is gehouden de aanwijzingen van de leiding van ISSHONI, in ieders belang en ter verzekering van hygiëne, veiligheid en een goed verloop van de activiteiten, onverwijld op te volgen.
 4. De deelnemer is aansprakelijk voor de schade die hij door schuld of opzet (waaronder nalatigheid) toebrengt aan apparatuur of andere eigendommen van ISSHONI.

Artikel 2. Betaling inschrijf- en lesgeld

 1. Iedere deelnemer/lid van ISSHONI is, behoudens in geval van een afzonderlijke cursus, inschrijfgeld ad € 25,00 verschuldigd. Dit inschrijfgeld is éénmalig en dient voor de eerste les te worden voldaan zoals hierna bepaald.
 2. Betaling van het overeengekomen lesgeld vindt plaats per maand of per kwartaal of per seizoen en dient vooruit te geschieden per automatische incasso en wel voor de eerste dag van iedere periode. In geval van inschrijving in de loop van een maand, zal het lesgeld voor die maand naar rato worden berekend en dit bedrag dient vóór de eerste les te worden voldaan op de wijze zoals hierna bepaald.
 3. Deelnemers aan trainingen van ISSHONI Trainingen, krijgen voor aanvang van de training een factuur voor het volledige bedrag van de cursus en dienen deze voor aanvang van de cursus te betalen.
 4. In geval van een afzonderlijke cursus dient, in afwijking van het bovenstaande, betaling van het overeengekomen lesgeld ineens in zijn geheel vooruit te geschieden en wel voor de eerste les van de betreffende cursus.
 5. Betaling zal plaatsvinden door middel van Automatische incasso naar de bankrekening van ISSHONI Karate Zierikzee.
 6. Wanneer voor de vervaldatum het lesgeld niet door ISSHONI is ontvangen heeft de leraar het recht de deelnemer uit te sluiten van het verder volgen van lessen in de daarop volgende periode totdat betaling is geschied, dan wel de overeenkomst is beëindigd.
 7. Het lesgeld is ook verschuldigd indien een deelnemer, om welke reden dan ook, één of meer malen niet in staat is aan de les/cursus deel te nemen. In geval van een ernstige blessure en daardoor langdurige afwezigheid kan hierop een uitzondering gemaakt worden. Een en ander kan alleen bij tijdige melding en in onderling overleg met de leraar.
 8. Het bij inschrijving overeengekomen lesgeld kan door ISSHONI eenmaal per jaar worden verhoogd. De deelnemer krijgt hiervan ten minste één maand tevoren een schriftelijke mededeling.
 9. Één maal per jaar brengt ISSHONI een zogenoemde jaarbijdrage van € 25,00 in rekening. Dit bedrag zal met het abonnement van december in rekening worden gebracht en geïncasseerd. Het betreft hier een bijdrage in de extra kosten die ISSHONI maakt ten aanzien van audit’s, certificeringen, bijdragen aan externe organisaties, extra trainingen etc.

Artikel 3 Duur overeenkomst, opzegging en opzegtermijn.

 1. De overeenkomst, die wordt aangegaan door middel van een inschrijfformulier, wordt aangegaan voor onbepaalde tijd, behoudens in geval van een afzonderlijke cursus, en kan door elk van de partijen worden opgezegd door hiervan aan de andere partij schriftelijk mededeling te doen.
 2. De opzegtermijn omvat 1 kalendermaand. Gedurende de opzegperiode kunnen de lessen uiteraard nog worden gevolgd.
 3. In geen geval vindt restitutie plaats van reeds voldaan lesgeld.
 4. Opzegging van de overeenkomst ten aanzien van een afzonderlijke cursus kan uitsluitend vóór aanvang van de cursus en onder de daartoe bij inschrijving voor die cursus gestelde voorwaarden.

Artikel 4 Verzend- en retourbeleid webshop

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben.  Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Uiteraard dient het product wel in goede conditie te zijn.  U kunt uw retour aangeven door het sturen van een email naar website@isshoni.nl met als onderwerp ‘RETOUR’.  Indien u geen email stuurt binnen 14 dagen zal uw retour niet meer in behandeling genomen worden.

U heeft na annulering en aanmelding van uw retour nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.  U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.  Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.  Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.  Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via website@isshoni.nl met als onderwerp ‘RETOUR’.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen.  Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem.  U kunt hiervoor contact opnemen met website@isshoni.nl.  Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.  We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden.  Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.  Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd.  Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.  De verzendkosten bedragen:

€4,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 9,95 voor bestellingen onder de € 75,-
€ 7,95 voor bestellingen vanaf € 75,-

Levering verloopt via de postbode of een pakketbezorger (DHL, PostNL enz.). Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden.  Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Wij doen ons uiterste best voor u als klant.  Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren.  Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

De handelsnaam van ons bedrijf is: Isshoni Karate Zierikzee
Tel: 0111-820000
Mail: website@isshoni.nl
Onze domeinnaam is www.isshoni.nl
Ons vestigingsadres:
Lange Blokweg 27A
4301 NW Zierikzee
KVK: 65037138
BTW: NL002013835B08

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland.  We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar website@isshoni.nl.  Wij zullen ons uiterste best doen uw klacht naar tevredenheid op te lossen.

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen.  Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
– Ideal
– Overboeking
– Credit Card en Paypal

Isshoni Karate gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.