Login

Register

Login

Registreer

Naar de webshop Telefonisch contact
0111-820000
KBN

Karate Do Bond logo png KBNISSHONI Karate is, als enige karateschool op Schouwen-Duiveland, officieel aangesloten bij de Karate-Do Bond Nederland onder aansluitnummer 03-249. De KBN is de enige door VWS en NOC*NSF erkende karatebond in Nederland, en is aangesloten bij de European Karate Federation (EKF) en de World Karate Federation (WKF). De KBN geeft erkende opleidingen voor karate leraren en assistenten onder toezicht van VWS en organiseert DAN examens voor diverse stijlen. De grootste karatestijlen in Nederland vallen onder de paraplu van de KBN. Ook is de KBN verantwoordelijk voor de topsport voor wat betreft karate en stuurt het topsporters naar grote Europese- en wereldkampioenschappen en de Olympische Spelen.

Belangen

De KBN behartigt de belangen van de ruim 220 aangesloten karatescholen en ongeveer 9.000 individuele leden. Ze organiseert regelmatig wedstrijden op verschillende niveau’s voor zowel de beginnende karateka’s als ook de ervaren sporters. Met natuurlijk ook het officiële Nederlands Kampioenschap. De DAN graad examens zijn erkend door zowel de EKF als de WKF. Ook is de KBN verantwoordelijk voor de scheidsrechters en er worden zelfs scheidsrechters opleidingen gegeven tot op internationaal niveau.

Talenten

Zodra talenten door de KBN herkend worden krijgen deze de mogelijkheid om onder begeleiding de weg naar de karatetop te maken, zodat ze zich volledig kunnen focussen op deelname aan wedstrijden.

Lidmaatschap

Bij het inschrijven wordt ook direct een inschrijving voorgesteld bij de Karate-Do Bond Nederland (KBN). Het lidmaatschap van de Karate-Do Bond Nederland is verplicht voor ISSHONI karateka die ook aan wedstrijden willen deelnemen. Bij het KBN lidmaatschap ontvang je regelmatig de nieuwsbrief van de KBN. Daarnaast ontvang je ook een karate paspoort. Hierin kun je al je vorderingen bijhouden, kun je seminars laten aftekenen en kun je je wedstrijden registreren. Het lidmaatschap van de KBN is een relatie tussen de KBN en het individuele lid. Aanvraag en opzegging van het KBN lidmaatschap kan uitsluitend via de KBN plaatsvinden. ISSHONI Karate is in deze geen partij. Opzegging van het KBN lidmaatschap dient uiterlijk twee maanden voor aanvang van het nieuwe jaar plaats te vinden en is altijd schriftelijk en aangetekend. Het lidmaatschap is aan te vragen via het secretariaat van de KBN via de ledenadministratie door het opsturen van het lidmaatschap formulier. Deze kun je inleveren bij de sensei. De sensei zal het formulier opsturen/mailen naar de ledenadministratie van de KBN. Let op, vergeet niet een pasfoto bij te voegen.

Isshoni Karate gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.