Login

Register

Login

Registreer

Misschien heeft u het al gezien, maar vandaag is onze compleet vernieuwde website ‘live’ gegaan. En wat zijn wij trots op het resultaat. Een website die bekeken kan worden op de computer, uw iPad of smartphone en waarop u het laatste nieuws, en informatie over onze karateschool kunt volgen. De website is volledig gebouwd door Ricardo Molendijk en daar zijn wij hem natuurlijk erg dankbaar voor. Hij heeft vele uren van zijn eigen tijd in deze website gestopt en het resultaat vinden wij in ieder geval fantastisch.

Op de nieuwe site kun je evenementen bekijken en je er zelfs voor aanmelden. Ook is er een ingebouwde chat mogelijkheid, zodat je direct je vragen kunt stellen via de website. De chat ontvangen wij dan via Facebook messenger zodat we  altijd snel antwoord kunnen geven.  Natuurlijk ontbreekt de informatie over onze groepen, lestijden en ons team niet op deze website. Nieuwsberichten en blogs kunnen we vanaf nu heel eenvoudig aanmaken en delen via onze Facebookpagina. De site is nu veel overzichtelijker en hij ziet er veel mooier uit.

In de toekomst gaan we ook de webshop in de site integreren, maar voor nu kunt u de ‘oude’ webshop nog gewoon benaderen door in het startscherm op de oranje knop bovenin te drukken. Een andere wens van ons is om een afgeschermd deel voor onze leden aan te bieden waar zij specifieke informatie kunnen vinden over bijvoorbeeld lesstof, examenstof, filmpjes van verschillende oefeningen en kata’s enz. In een toekomstige versie van deze website zal hier naar worden gekeken en wellicht gaan we dit dan ook implementeren.

 

1 Reactie

  • door Anne
    Geplaatst 27/05/2017 08:50 4Likes

    Ik vind het super gezellig elke zaterdag!! Sensei Dennis is lief en geduldig.
    *Anne*

Isshoni Karate gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.