Login

Register

Login

Registreer

De afgelopen 2 maanden hebben we met veel plezier buiten kunnen trainen. We hebben daarbij enorm veel geluk gehad dat het weer hierbij heel erg mee heeft geholpen. Vaak hadden we prachtig zomers weer en op een enkele training na hebben we geen lessen hoeven te missen. Vanaf 1 juli mogen we eindelijk weer binnen trainen. (Bij heel mooi weer kan het zijn dat we beslissen om buiten te trainen). Om veilig binnen te kunnen trainen hebben we een speciaal Covid-19 protocol gemaakt. Hierin staat precies uitgelegd op welke manier we weer samen binnen kunnen sporten. Dit protocol vindt je door op deze link te klikken. Covid-19 Protocol

In de zomervakantie die begint op 11 juli zullen we ook trainingen blijven verzorgen. In overleg zal dit zoveel mogelijk op de woensdagavond en zaterdag ochtend zijn. We proberen hierbij het ritme van de normale trainingen aan te houden. Ook deze trainingen zullen zoveel mogelijk buiten plaatsvinden en de kans is groot dat we dit soms ook op het strand zullen doen. Misschien ga ik zelf op vakantie in de laatste week van juli en de eerste week van augustus. Als dat het geval is zal er in die twee weken geen training zijn. Waarom trainen we door in de vakantie? Door de uitbraak van het Covid-19 virus zijn we (nog steeds) gehouden aan allerlei social distancing regels. Trainen helpt je om toch sociaal en fysiek actief te zijn. Het is goed voor je en leuk om te doen en het helpt ons door deze vreemde tijden heen.

De zomertrainingen zullen via de Heja app worden aangekondigd en iedereen kan zich hiervoor aanmelden. Het kan wel zijn dat we met aangepaste groepen trainen maar ook dat zie je snel genoeg in de Heja app. Maar er komen vooraf nog verschillende aankondigingen. Ik hoop jullie ook in de zomervakantie te mogen begroeten bij onze trainingen.

Sensei Dennis

Isshoni Karate gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.