Login

Register

Login

Registreer

Naar de webshop Telefonisch contact
0111-820000

Movie Night

Schermafbeelding 2020 01 02 om 23.57.39 Movie Night

Om ook dit nieuwe jaar goed te beginnen organiseren we voor de tweede keer de ISSHONI Movie night. We nodigen alle leden uit om op vrijdag 31 januari aanwezig te zijn in het LACO sportcentrum om 18.00. Je krijgt dan van ons eerst friet met een snack en iets te drinken. En rond 19.00 zullen we starten met de film. We eindigen om ongeveer 21.00. Wij hopen dat jullie er natuurlijk allemaal bij zijn. Omdat we willen zorgen voor genoeg eten en drinken willen we je vragen je vooraf aan te melden. Dat kan via deze link.

Stem op jouw favoriete film

Dit jaar mogen jullie kiezen welke film we draaien. Onderaan dit bericht kun je stemmen op de film van jouw voorkeur. De film met de meeste stemmen zal gedraaid worden. Uiteraard is de film in het Nederlands.

Aladdin (2019)

Aladdin is een straatschoffie dat steelt om te overleven en verliefd is op een prinses, de dochter van de Sultan. Vervolgens vindt hij een magische lamp, waaruit een Geest verschijnt die in staat is wensen te vervullen. Met hulp van deze Geest probeert Aladdin vervolgens het hart van de prinses te veroveren.

The Lion King (2019)

Simba is een jonge leeuw en zoon van leeuwenkoning Mufasa. Hij kijkt op tegen zijn vader en neemt zijn koninklijke bestemming ter harte. Dat zint Mufasa’s jaloerse broer Scar absoluut niet en hij smeedt samen met een groep hyena’s een plan om zowel Mufasa als Simba uit de weg te ruimen, zodat hij zelf de macht kan grijpen.

Welke film wil jij graag zien tijdens de Movie Night?

  • The Lion King (2019) (79%, 19 Stemmen)
  • Aladdin (2019) (21%, 5 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 24

loading Movie Night Laden ...
Isshoni Karate gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.