Login

Register

Login

Registreer

ALS KLEINE SPORTCLUB IS HET VAAK LASTIG OM DEEL TE NEMEN AAN ACTIVITEITEN EN WEDSTRIJDEN OM ZO ONZE SPORTERS MEER ERVARING OP TE LATEN DOEN. DIT HEEFT VOOR EEN GROOT DEEL TE MAKEN MET DE KOSTEN DIE HIER MEE GEMOEID ZIJN. DENK DAARBIJ AAN REIS- EN VERBLIJFKOSTEN VOOR INTERNATIONALE TOERNOOIEN, BESCHERMINGSMATERIALEN DIE VERPLICHT ZIJN TIJDENS WEDSTRIJDEN OF BIJVOORBEELD TEAMKLEDING. OOK BIJ ISSHONI KARATE MERKEN WE DAT VEEL MENSEN TEGEN DEZE EXTRA KOSTEN OPLOPEN EN DAAROM ZIJN WE HARD OP ZOEK NAAR SPONSORS. BEDRIJVEN OF INSTELLINGEN DIE HET LEUK VINDEN OM HUN NAAM AAN ONZE CLUB TE VERBINDEN MAAR OOK MENSEN DIE HET LEUK VINDEN OM DOORMIDDEL VAN EEN DONATIE ONS TE HELPEN OM DE SPORTERS MEER ERVARINGEN TE LATEN OPDOEN.

Wat kunnen wij daar tegenoverzetten is dan natuurlijk de vraag? Natuurlijk wordt elke sponsor/donateur apart vermeld op een sponsor pagina op onze website, facebook pagina en andere social media kanalen. We zullen daar bijvoorbeeld samen een stukje tekst voor maken en deze met een leuke foto plaatsen. (Onze berichten worden meer dan eens gezien door meer dan duizend mensen dus die je zo in een keer kunt bereiken). Daarnaast is het mogelijk om als sponsor je naam/logo op een trainingspak te zetten. Zo kom je natuurlijk nog meer in beeld bij het publiek. Onder voorwaarden is het zelfs mogelijk dat wij een karate en weerbaarheid training verzorgen voor het personeel van je bedrijf of instelling. Hier leren we je personeel om te gaan met agressie en geweld.

Als laatste zouden we het fantastisch vinden om medio volgend jaar een eigen toernooi te organiseren. Waar we andere clubs voor uit willen nodigen. De doelgroep waar wij ons hiervoor in eerste instantie willen richten is jeugd. Karate toernooien heel erg leerzaam voor kinderen om aan mee te doen. En leren deze jonge mensen te presteren onder druk.
Het is niet te vergelijken met een vechtsportgala zoals die je vaak op de TV ziet. Het is geen full contact! Er zijn veel regels en er is heel veel discipline voor verreist. Daarnaast het creëert een absolute teamgeest. Dit toernooi zou de de naam van jouw bedrijf of instelling kunnen dragen waarmee we je nog meer naamsbekendheid kunnen bieden. Want hiervoor zullen we natuurlijk ook de nodige aandacht zoeken bij de kranten en andere ondernemers.

Sponsoren van ISSHONI Karate is ook sponsoren van sociaal-maatschappelijk verantwoorde projecten. Immers, wij geven ook trainingen weerbaarheid en zelfverdediging aan met name kinderen die niet zo goed weten hoe ze voor zichzelf moeten opkomen. Kinderen die bijvoorbeeld veel gepest worden leren hiermee om te gaan en wat ze er aan zouden kunnen doen. En onze club is door het NIVM volledig ‘Fight Right’ gecertificeerd. Natuurlijk zijn we ook officieel aangesloten bij de KBN, de Karate Bond Nederland.

Denk jij dat sponsoring van onze club bij jouw bedrijf past, of wil je ons helpen door het geven van een donatie? Neem dan contact met ons op. Dat kan simpel door het sturen van een email naar info@isshoni.nl. Of door het sturen van een persoonlijk bericht naar onze facebook pagina.

Klik onderaan onze website op de link ‘doneren‘ als je een donatie wilt doen.

Isshoni Karate gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.