Login

Register

Login

Registreer

Zondag 5 november deden we met een grote groep Warriors mee aan het WOC Zeeland vanen toernooi. Hier haalde onze strijders weer hele mooie resultaten. Zoals een 1e plaats voor Sam van Oosten en Nils Goudzwaard op het onderdeel kata in een hele sterke poule en een 1e plaats voor Amelie Just op het onderdeel Kumite. Ook Cas Swaanen en Pierre Koster werden 1e bij het kumite. Maar ook een groot aantal van de overige warriors behaalde mooie resultaten. Naast deze 4 gouden plekken haalden we maar liefst 9 x (!) zilver en nog 5 x brons.

Op het onderdeel kata stond Sam van Oosten tegen onder andere, twee gedoodverfde winnaars. Deze meiden hebben al een behoorlijk aantal wedstrijden gewonnen en de spanning was dan ook hoog voor Sam. Echter presteerde zij in haar poule enorm goed en wist ze de scheidsrechters te overtuigen met krachtige uitvoeringen van haar kata’s. Iets waar duidelijk het onderscheid in werd gemaakt bij haar tegenstanders. Ook de kata’s van Nils Goudzwaard blonken uit in techniek en het zogenaamde ‘Kime’, kracht. Het verschil met zijn tegenstanders was goed te zien. Ook de overige warriors lieten zien dat ze de afgelopen maanden enorme vooruitgang hebben gemaakt en waren tijdens de kata’s goed op dreef.

Op het onderdeel kumite, het sparren, deden de vechters van Isshoni Karate het ook erg goed. Amelie Just gaf haar tegenstanders geen enkele kans. Vanaf de start van elke wedstrijd joeg zij op haar tegenstanders als ware het een prooi en ze won in haar poule met grote overmacht. Ook Cas Swaanen, die af en toe gezien word als een te lieve jongen, beet flink van zich af en wist zijn tegenstanders met enkele mooie ronde trappen te overrompelen. Pierre Koster won probleemloos in zijn poule door slim en gedreven te vechten. En ook de overige warriors deden het erg goed met een behoorlijk aantal 2e en 3e plaatsen als gevolgd.  Al met al zijn de warriors heel goed op weg om hun naam tijdens wedstrijden op een positieve en sportieve manier te laten zien. Iets wat natuurlijk alleen maar mogelijk is met de steun van hun ouders en de coaches, Sensei David, Senpai Ricardo en Sensei Dennis.

Isshoni Karate gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.