Login

Register

Login

Registreer

Vandaag vond in Klundert het eerste Karate Moerdijk jeugdtoernooi plaats. Op dit toernooi met een internationaal deelnemersveld, streden ook 12 warriors van Isshoni Karate mee. Er werd gestreden op twee onderdelen, kata en kumite in verschillende categorieën. Op het onderdeel kata, schijnvormen, vielen Sophie de Jonge en Sam van Oosten in de prijzen. Zij vielen op door hun uitstekende vorm, mooie technieken en vechtspirit. Het deelnemersveld bestond uit karateka’s van verschillende clubs uit Nederland en België, waarbij de nog redelijk onervaren warriors van Isshoni Karate zich prima staande wisten te houden tegen tegenstanders die vaak al heel wat meer wedstrijd ervaring hebben opgedaan.

19104859 1476360109094584 253912586 o 300x200 Warriors in de prijzen op karate toernooiOp het onderdeel Kumite, het echte gevecht, wist Aaron Stoutjesdijk er met de eerste prijs vandoor te gaan. Sam van Oosten won zilver op haar ondeel kata. En Sophie de Jonge won brons in een zware poule. Yazan Alaeddin en Amelie Just wisten in hun poules bij het Kumite er met een dik verdiende derde prijs vandoor te gaan. Er werd hard maar fair gestreden en de karateka’s moesten het uiterste geven om elk puntje binnen te halen. En voor onze relatief jonge karateschool is dit echt een fantastisch resultaat. Ook de overige warriors die deelnamen hebben gestreden maar vielen helaas net buiten de podiumplaatsen. Maar Nils, Tom, Stefan, Levi, Menno, Cas en Pierre hebben hun uiterste beste gedaan en zaten dicht tegen een podiumplaats aan.

Wij zijn dan ook enorm trots op onze karate warriors, en zijn zeker van dat er in de toekomst meer prijzen binnengehaald gaan worden. Natuurlijk ook dank aan de coaches, Ricardo en Sensei David, die onze warriors fantastische ondersteuning hebben gegeven. En bedankt Esther voor het maken van foto’s en video’s. Daar kunnen we vast een mooie compilatie van maken.

Isshoni Karate gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.