Login

Register

Login

Registreer

Voor de training weerbaarheid en zelfverdediging voor kinderen van 8-11 jaar hebben we voldoende inschrijvingen ontvangen om de groep te kunnen starten. Dit gaan we dan ook doen vanaf dinsdag 16 januari 2018. Op die dag gaan we samen aan de slag om kinderen te helpen weerbaar te worden en zichzelf te leren verdedigen. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. Dus als je nog iemand weet geef dit dan door.  Het is een gemengde training voor zowel jongens als meiden.

Ook willen we nog een tweede groep gaan starten in januari. Afhankelijk van de aanmeldingen zal dit een groep worden voor vrouwen vanaf 16 jaar en ouder of een groep voor kinderen van 6-7 jaar oud. Om te kunnen bepalen welke groep we zullen gaan starten moeten we wel vooraf weten welke aanmeldingen we kunnen verwachten. Heb jij kinderen van 6 of 7 jaar die je aan wilt melden voor deze training? meld ze dan aan via deze link.

Ben je een vrouw of meisje ouder dan 16 jaar en heb jij behoefte aan een training weerbaarheid en zelfverdediging? Dan is nu je kans. Schrijf je in voor onze trainingen en leer voor jezelf op te komen en je grenzen aan te geven. Samen werken jullie aan het vergroten van je zelfvertrouwen, houding, intuïtie én kennis van bevrijdingstechnieken. De cursus omvat zowel een mentaal als fysiek gedeelte, die je weerbaarheid sterk zullen verbeteren. Je voelt je sterker en durft je eigen weg te gaan.  Inschrijven kan via deze link.

Isshoni Karate gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.