Login

Register

Login

Registreer

Na een intensieve training bij het Gadaku instituut, heeft sensei Dennis, trainer van Isshoni Karate, de specialisatie Rots en Water weerbaarheidstrainer voor autisme, afgerond. Deze specialisatie is een welkome aanvulling op de basistraining die Sensei Dennis vorig jaar heeft gevolgd en zorgt ervoor dat de weerbaarheidstrainingen ook gevolgd kunnen worden door sommige kinderen bij wie autisme is vastgesteld. De training werd gegeven door de specialisten van het Gadaku instituut. Grondlegger en directeur Freerk Ykema en specialist op het gebied van autisme binnen het instituut, Mark Boaz.

Tijdens deze training werd met name ingegaan op de verschillen tussen het geven van trainingen aan mensen zonder autisme en mensen met autisme. Middels speciaal samengestelde oefeningen en invalshoeken werd de nieuwe trainers geleerd waar ze op moeten letten bij het geven van weerbaarheidstrainingen aan mensen met autisme. En hoe dit in te passen in de weerbaarheidstrainingen die gegeven worden.

Binnenkort volgt de trainer van Isshoni ook nog een specialisatie speciaal gericht op het geven van weerbaarheidstrainingen en zelfverdediging aan meisjes en vrouwen.

Isshoni Karate gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.