Login

Register

Login

Registreer

Ook wij hebben helaas besloten dat we de karatelessen in onze dojo tot nader bericht zullen stopzetten. Dit geldt ook voor de wedstrijd die gepland stond op 28 maart. Door ons lidmaatschap bij de KBN zijn we ook aangesloten bij de grootste sportorganisatie van Nederland, het NOC*NSF.

Het NOC*NSF adviseert al haar leden met onmiddellijke ingang alle clubbijeenkomsten waaronder wedstrijden en trainingen tot en met 31 maart af te gelasten. Omdat wij de gezondheid en welzijn van een ieder het allerbelangrijkste vinden geven wij gehoor aan dit advies. Natuurlijk is dit een enorme domper, niet in de laatste plaats voor mijzelf, maar het zijn uitzonderlijke tijden die vragen om uitzonderlijke maatregelen. Samen moeten we ten strijde trekken tegen deze virus dreiging. Sommige zullen het wellicht een overdreven reactie vinden. Maar het feit is dat niemand nu weet waar dit naartoe gaat en waar dit gaat eindigen. Als je er behoefte aan hebt kun je mij altijd even een berichtje sturen of bellen naar 0111-820000. Lessen niet door laten gaan, is niet iets wat we normaliter doen. Het is in de afgelopen 50 maanden slechts 1 x voorgekomen dat er geen les kon worden gegeven, maar we denken echt dat dit nu de beste keuze is.

Via onderstaande link kun je het advies van het NOC*NSF op je gemak nalezen.

Betekent dit dat we helemaal niet kunnen trainen? Nee, zoals ik in de afgelopen les ook heb aangegeven kun je zelf thuis, in de tuin of in het park natuurlijk een aantal dingen heel goed trainen. Denk aan het oefenen van je kata en al je basistechnieken. Maar ook het trainen en sterker maken van je lichaam kun je goed trainen. Ga burpees doen of druk jezelf op en train je buikspieren. Ook hardlopen is goed voor lichaam en geest. Natuurlijk, dit is minder leuk dan in de dojo, maar wel heel erg goed voor je.

Zorg goed voor elkaar en voor jezelf.

Osu Sensei Dennis

https://nocnsf.nl/nieuws/2020/03/nocstarnsf-adviseert-om-alle-sportbijeenkomsten-in-maart-af-te-gelasten

Isshoni Karate gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.