Login

Register

Login

Registreer

Zaterdag 16 maart deden de ??????? ????????, de karateka’s uit Zierikzee mee aan een sterk bezet toernooi in Klundert. Aan dit toernooi dat voor de 3e keer werd georganiseerd door Karate Moerdijk uit die gelijknamige gemeente, deden 150 deelnemers mee van verschillende karatescholen uit Nederland en België.

In de verschillende categorieën werden door de strijders uit Zierikzee in totaal 14 (!) medailles binnengesleept. Door veel strijd te leveren en een hoop inzet te tonen werd daardoor een nog beter resultaat neergezet dan de voorgaande jaren en werd duidelijk dat de ??????? ???????? steeds meer ervaring krijgen. Extra mooi was de eerste plaats bij het kumite voor Sam van Oosten. Na maandenlang hard trainen en haar partijen slim en verzorgd te vechten wist zij in haar categorie eindelijk de eerste plaats op haar favoriete onderdeel ‘kumite’ te behalen met een aantal heel erg goed gevochten wedstrijden. Iets dat eerder steeds net niet lukte.

De resultaten van de ??????? ????????, zijn niet mogelijk zonder steun van ouders en familieleden die zorgen voor de morele ondersteuning en niet te vergeten de steun van onze sponsor CCA YachtcleanersSchipper Accountants BVZorgruim zeeland woningontruimingLaco sportcentrum Schouwen-DuivelandRavviZeelandia Nederland en PHONEX. Neem eens een kijkje op hun facebook pagina’s en geef ze een like, dat verdienen ze.

IMG 1827 14 medailles tijdens toernooi van Karate Moerdijk

Isshoni Karate gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.