Login

Register

Login

Registreer

Naar de webshop Telefonisch contact
0111-820000

Seminar van Paul en Michelle Enfield

tribe loading Seminar van Paul en Michelle Enfield

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Seminar van Paul en Michelle Enfield

18 april , 2020 - 19 april , 2020

Schermafbeelding 2020 01 03 om 10.06.23 Seminar van Paul en Michelle Enfield

Een stage van Paul en Michelle Enfield is meer dan alleen een trainingservaring. Je doet nieuwe inzichten en ideeën op, hoe lang je al traint en welke stijl je ook doet!

In hun missie: “To inspire learning with integrity through education and research; to embrace tradition but not be limited by it”.
Ze zijn specifiek gericht op mensen die vragen stellen, mensen die functioneel karate zoeken, en hun karate logisch en praktisch willen benaderen. Mensen die traditie waarderen maar zich er niet door laten beperken.

Is dit iets voor jou? Ze komen voor de allereerste keer naar Nederland en jij kan erbij zijn!! De stage wordt een ontdekkingstocht van technieken en applicaties die waardevol zijn voor karateka van iedere stijl! Denk aan close combat, connecting drills, vernietigende low kicks, pad work en veel meer.

Sensei Paul Enfield (8e dan) begon in 1979 met karate. Hij behaalde in 1984 zijn zwarte band en ging kort erna naar Okinawa om fulltime karate te bestuderen.
Hij verbleef in totaal 3 jaar in Okinawa en Japan. In Azië reisde hij verder naar Korea, Taiwan en China waar hij de vechtkunst verder te onderzocht. Daarna vertrok hij naar Amerika waar hij sindsdien lesgeeft. Paul is vloeiend in Japans en hij heeft 3 vechtkunst boeken vertaald van het Japans naar het Engels. Zelf heeft hij talloze artikelen geschreven en DVD’s uitgebracht. Hoewel Goju Ryu karate de belangrijkste focus is van Paul, heeft hij ook Tai Chi Chuan, Lau Gar Gung Fu en Brazilian Jiujitsu bestudeerd.

Sensei Michelle Enfield begon met Krav Maga voordat ze doorging in Goju Ryu karate. Ze haalde in 2004 haar zwarte band. Ook zij heeft op Okinawa en over de rest van de wereld getraind. Haar aanstekelijke energie en houding zijn inspirerend en maken haar seminars een erg leuke ervaring. Ze is Special Olympics Coach en vanwege haar vele werk op het gebied van Empowerment voor Vrouwen heeft ze in 2019 de ‘Humanitarian of the Year’ award gekregen. Als ze niet in de Dojo is, is ze vaak te vinden als spreker op evenementen, ze is een voorvechtster voor slachtoffers van seksueel misbruik en ze werkt intensief samen met non-profit organisaties op het gebied van karate demo’s en teambuilding bij bedrijven.

Wil jij erbij zijn? Scan dan de QR code op de flyer en bestel je early-bird ticket voor 29 februari voor de laagste prijs.

Gegevens

Begin:
18 april , 2020
Einde:
19 april , 2020
Evenement Categorie:

Locatie

Sporthal de Randhorst
Randweg 7
Geldermalsen,
Isshoni Karate gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.