Login

Register

Login

Registreer

Naar de webshop Telefonisch contact
0111-820000

Seiwakai JKF Gojukai seminar in België

tribe loading Seiwakai JKF Gojukai seminar in België

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Seiwakai JKF Gojukai seminar in België

8 mei , 2020 - 10 mei , 2020

Schermafbeelding 2020 01 02 om 22.29.34 Seiwakai JKF Gojukai seminar in België

Van 8 tot en met 10 mei organiseert de Belgische Seiwakai organisatie een internationaal karate seminar.  Tijdens het seminar krijg je 3 dagen lang training van diverse karatemeesters uit diverse landen onder leiding van Hanshi Seiichi Fujiwara. Een 8e dan Goju kai karate leraar en het hoofd van de wereldwijde Seiwakai organisatie. Tijdens het seminar komen alle onderdelen van het Goju karate aanbod, denk aan Kihon, Kihon Ido, Kata en Kumite. Het seminar is open voor iedereen vanaf 10 jaar die lid is van ISSHONI karate. (Onder de 12 jaar geld een gereduceerd deelname tarief).

Het seminar is de moeite waard omdat het naast het trainen van karate ook zorgt voor verbondenheid met karateka’s uit heel de wereld. Er word twee keer per dag getraind (op vrijdag start het seminar rond 18.00 met een drie uur durende training) en er zal een indeling zijn gebaseerd op kyu en dan graden. Dus iedereen kan op zijn of haar eigen niveau mee trainen. Op zaterdag avond is er de mogelijkheid om aan te schuiven bij een gezamenlijk Sayonara diner.

Lijkt het je leuk om mee te gaan? Laat dat dan op tijd weten aan Sensei Dennis, zodat we rekening kunnen houden met het inschrijven. Wanneer je meer informatie wilt ontvangen dan kan sensei Dennis je dit op verzoek per mail toesturen.

 

Gegevens

Begin:
8 mei , 2020
Einde:
10 mei , 2020
Isshoni Karate gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.