Login

Register

Login

Registreer

Naar de webshop Telefonisch contact
0111-820000

Karate kamp 2018

tribe loading Karate kamp 2018

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Karate kamp 2018

13 april , 2018 - 15 april , 2018

18519890 1445163325547596 8268952342420392571 n Karate kamp 2018

Het duurt nog even, maar de voorbereidingen voor het Karate kamp 2018 zijn al begonnen. In het weekend van 13, 14 en 15 april verblijven we met z’n allen in een karakteristieke hoeve in Someren, omgeven door heide en bossen. Dit is het eerste kamp voor zowel jeugd als volwassenen, extra tof, want veel jeugd valt er net een beetje tussenin. Uiteraard gaat er een heel begeleidingsteam voor de jeugd mee.

Voor wie?
Het kamp organiseren we voor alle karateka’s van Karate Moerdijk, Karateschool Buroin en ISSHONI Zierikzee vanaf 6 jaar. In de activiteiten en trainingen op het kamp delen we de groep regelmatig op in leeftijd en/of niveau. We verwachten in totaal een gezellige groep van zo’n 100 deelnemers.

Tal van mogelijkheden
We starten vrijdagavond met een openingstraining. De locatie is een prachtige plek om sportieve buitenactiviteiten te doen, maar heeft ook een eigen sporthal. Wat we precies gaan doen houden we nog een beetje geheim, maar denk aan veel karatetrainingen, (buiten)spellen en wederom een feestelijke sayonara party. Voor jeugd van 6 t/m 10 jaar die liever nog geen nacht weg wil zijn hebben we goed nieuws: zij kunnen op zaterdag een hele kampdag meebeleven. Voor alle anderen: voor de algehele kampervaring blijf je natuurlijk het hele weekend! Als je maar 1 nachtje kunt blijven is ook dat mogelijk, zie hier verderop de opties en de daaraan verbonden kosten.

Praktische info
We verzamelen vrijdagavond tussen 19.00 en 19.15 uur* bij De Hoof (De Hoof 18, 5712 LM Someren). Jeugd krijgt daar te horen wie hun begeleider is tijdens het kamp en bij wie ze op de kamer slapen. Ouders kunnen daarna hun kinderen helpen de bedden op te maken. De deelnemers op zaterdag (‘dagjesmensen’) verwachten we tussen 9.45 en 10.00 uur bij de ingang van De Hoof. Op zondag eindigen we het kamp ergens tussen 15.30 en 16.00 uur. De kinderen moeten zelf gebracht en gehaald worden. Uiteraard kan er onderling ook afspraken gemaakt worden om te carpoolen. *Op de vrijdagavond gebeurt er zoveel dat we iedereen willen vragen dan vooraf al gegeten te hebben. Een uitgebreide kampmail mét wat je niet moeten vergeten in te pakken volgt later.

Aanmelden

Karateleden van Karate ISSHONI kunnen zich tot donderdag 1 maart aanmelden via de Sensei. Betalingen kunnen na deze datum niet worden teruggevorderd bij verhinderingen i.v.m. de reservering.

Voorbereiding
Als je je opgegeven hebt, stuur ons dan in een mailtje de volgende gegevens:
– naam en leeftijd
– mobiele nr. van ouders
– bijzonderheden wat betreft eten
– eventuele gebruiksaanwijzingen medicijnen
– wat te doen bij heimwee

Het is belangrijk om bepaalde allergieën of (ADHD)medicijnen te vermelden, maar ook andere bijzonderheden die voor ons noodzakelijk zijn om te weten (bijvoorbeeld slaapwandelen). Zo kan ons kampteam zich optimaal voorbereiden. Uiteraard nemen we een flinke EHBO-doos mee en zijn veel van onze begeleiders/trainers in het bezit van een EHBO-certificaat. We maken er samen weer een topkamp van!

Kosten deelname aan het Karate kamp

Let op: het jeugdtarief is tot en met 15 jaar. Vanaf 16 jaar geldt het volwassenentarief.
De kosten voor een volledig kamp voor jeugd: 80,-
De kosten voor een volledig kamp voor volwassenen: 110,-
Dit is inclusief overnachting, alle maaltijden, drinken en snacks.

Enkel de vrijdagovernachting voor jeugd: 59,-
Enkel de vrijdagovernachting voor volwassenen: 84,-
(incl. ontbijt, lunch en diner op zaterdag)

Enkel de zaterdagovernachting voor jeugd: 64,-
Enkel de zaterdagovernachting voor volwassenen: 89,-
(incl. lunch en diner op zaterdag en ontbijt en lunch op zondag)

De kosten voor enkel de zaterdag (‘dagje’ voor jeugd): 40,-
Dit is inclusief maaltijden, drinken en snacks.
Ouders die de dag meekomen en willen aanschuiven voor het eten: 15,-.

Gegevens

Begin:
13 april , 2018
Einde:
15 april , 2018
Isshoni Karate gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.