Login

Register

Login

Registreer

Samurai

De Samurai groep is de groep met (jong) volwassen karateka’s. Deze groep is vanaf 15 jaar en ook hierin zijn de trainingen te volgen op ieders eigen niveau. Het is voor de beginners natuurlijk niet slecht om met wat meer gevorderde sporters te kunnen oefenen, maar het is ook fijn je te kunnen meten aan mensen van hetzelfde niveau.

Zelfverdediging

Karate word in deze groep op een meer traditionele manier beoefend en het perfectioneren van technieken is een belangrijk onderdeel. Ook zal er veel aandacht zijn voor het fysieke aspect welke voor het beoefenen van karate heel belangrijk is. Een gezonde geest in een gezond lichaam is hier het credo en wij proberen harmonie te krijgen tussen lichaam en geest. De trainingen zijn fysiek dan ook zwaarder als die in de andere groepen maar ze zijn in principe wel door iedereen met een gezonde basis conditie te volgen. Belangrijke onderdelen van de lessen zijn de functionele toepassingen van karate. Zo kijken we bijvoorbeeld regelmatig hoe we traditionele technieken kunnen aanpassen om ze in te kunnen zetten in zelfverdediging situaties. We willen je dus niet alleen maar technieken, bewegingen en conditie bijbrengen, maar ook juist leren hoe je jezelf in vervelende situaties kunt redden door functionele technieken toe te passen.

Iedereen die in deze groep traint word in de gelegenheid gesteld deel te nemen aan nationale en internationale trainingen en trainingskampen om op die manier hun karate horizon te verbreden.

TIJDEN & LOCATIES

Op zaterdag trainen de Samurai van 10.00 tot 11.00. Op woensdagavond trainen de Samurai van 20.00 tot 21.30. De trainingen vinden plaats in onze dojo in het LACO sportcentrum in Zierikzee.

IMG 0594 1024x683 Samurai

Isshoni Karate gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.