Login

Register

Login

Registreer

Ninja’s

De Ninja’s is de groep jeugdige karateka’s die zichzelf al beter ontwikkeld hebben. De leeftijd van deze groep is van 10 tot en met 14 jaar en het is de laatste stap voordat deze kinderen overstappen naar de groep voor volwassenen.
De meeste kinderen binnen deze groep zijn lichamelijk al wat meer ontwikkeld en zijn in veel gevallen fysiek wat sterker. En ze hebben vaak al wat meer focus bij hetgeen ze aan het doen zijn. De kinderen die in deze groep meedoen en die blijven doorzetten zijn vaak de karateka’s die het langer volhouden en die op weg zijn naar een echt hoger niveau. Natuurlijk kunnen er ook in deze groep beginners terecht en is de indeling van de trainingen vaak zo dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan trainen. In deze groep is de discipline heel belangrijk. De trainingen zijn gevarieerd en de focus ligt op de traditionele karate technieken. En voor de kinderen die dit graag willen en die het aankunnen is er de mogelijkheid door te groeien naar de Warrior groep. De groep die actief gaat trainen voor deelname aan wedstrijden.

Wedstrijden

Deze kinderen worden ook in de gelegenheid gesteld deel te nemen aan nationale en internationale trainingen en trainingskampen van andere organisaties om zo zichzelf nog beter te kunnen ontwikkelen. Het leuke hiervan is dat je natuurlijk veel meer enthousiaste beoefenaars van karate leert kennen en mensen uit de hele wereld kunt leren kennen. Vaak met trainingen gegeven door echte grootmeesters uit Japan en andere landen.

TIJDEN & LOCATIES

Op zaterdag trainen de Ninja’s van 11.00 tot 12.00. Op maandagavond en woensdagavond trainen de Ninja’s van 19.00 tot 20.00. De trainingen vinden plaats in onze dojo in het LACO sportcentrum in Zierikzee.

%name Ninjas

 

Isshoni Karate gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.