Login

Register

Login

Registreer

Dragons

De Dragons zij de aller jongste sporters. Deze jeugdige karate beoefenaars zijn 6 tot en met 9 jaar oud en zij leren tijdens de trainingen met name hoe ze kunnen bewegen, en hoe ze met elkaar veilig kunnen trainen. Hier wordt een basis gelegd waarop ze later verder kunnen groeien. De nadruk ligt vooral op het met elkaar op een leuke wijze bezig zijn met het leren van karate en de technieken die daar bij horen. Deze kinderen zullen vaak nog moeten ontdekken hoe ze de controle over hun lichaam krijgen en zijn in veel gevallen speelser en onbehouwen. De trainingen voor deze kinderen is erop gericht om uiteindelijk meer controle te krijgen over hun lichaam en om te leren respect voor elkaar te hebben.

Spelenderwijs

Het karate word spelenderwijs bijgebracht en we maken er wel hele leuke lessen van, waarbij het doel is om de kinderen de beginselen van karate bij te brengen. De kinderen krijgen hierdoor al snel meer zelfvertrouwen en krijgen vaak betere controle over hun lichaam. Hun atletische vermogen zal zienderogen toenemen. De discipline is hoog maar het is vooral belangrijk plezier met elkaar te hebben. Veel kinderen zullen meer focus krijgen, waarbij we drie soorten focus bijbrengen. Het focussen van je gedachten, hoe zorg je ervoor dat je niet te snel afgeleid raakt? Het focussen van je lichaam, hoe zorg je ervoor dat je lichaam doet wat jij wilt? En het focussen van je gehoor, hoe leer je beter luisteren zodat je weet wat je moet doen? Verder leren we de kinderen om samen te werken. Het uiteindelijke doel is om de kinderen door te laten groeien naar de Ninja groep.

Tijden & Locaties

Op zaterdag trainen de Dragons van 12.00 tot 13.00. Op maandagavond en woensdagavond trainen de Dragons van 18.00 tot 19.00. De trainingen vinden plaats in onze dojo in het LACO sportcentrum in Zierikzee

Noa kumite 4 1024x683 Dragons

 

Isshoni Karate gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren.